divendres, 14 de gener del 2011

Què s'hi cou?


-         Abans hi havia vaques per això hi ha tants camps d’userda però actualment tot i la manca d’aquest bestiar es continua produint el mateix volum d’userda que anteriorment i això succeeix a causa que molts Emirats àrabs la compren per alimentar als seus camells, que representen el símbol de la seva riquesa. Tot  això ho gestiona l’empresa Userda de l’Empordà que és l’encarregada de mediar entre els pagesos i els compradors.

-         Les basses d’en Coll: són un espai protegit des de fa 5 mesos. Ja disposa de protecció oficial però a causa del poc pressupost no compta amb cap marca física que l’identifiqui com a tal, potser aquesta és la causa que la gent que va a visitar-les no respectin la natura que l’envolta. 

-         El càmping Cypsela és un dels 5 càmpings de Pals que compta amb la categoria de luxe i és un dels millors de tot Europa.

-         Els aiguamolls i els arrosars són un dels principals destins turístics del poble ja que disposen de nombroses excursions a peu i en bicicleta i els visitants poden gaudir d’un impacte visual molt bonic. 

-         Pals està molt vinculat al turisme selectiu, i és per això que posa a la seva disposició una gran varietat de serveis com podrien ser: turisme rural, hotels, càmpings, apartaments, pensions, golf, tennis...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada