dilluns, 17 de gener del 2011

Recta final!

Tal i com diu l'enunciat, ja estem gairebé al final de la nostra creació, tot i que encara tenim moltes ganes de continuar.
Ara estem fent els últims retocs. Per tal que el bloc quedi el màxim de visual hem canviat la tipologia de lletra, el fons de pantalla, l'organització de les etiquetes... Dels últims canvis destaquem que hem posat una enquesta totalment anònima per tal d'anar-nos orientant de la qualitat de la informació que engloba aquest bloc per tal de poder anar millorant.
A més, també hem cregut oportú crear un recorregut fotogràfic pel municipi per tal que la gent es pugui fer una lleugera idea de què s'hi pot trobar.
És per això que ja podem començar a extreure algunes conclusions: primer de tot estem veient que aquest treball ha estat molt profitós, ja que hem pogut avançar dins el coneixement del programa "Blogger" com en el coneixement del Municipi de Pals. A més, al haver de realitzar diferents activitats i recursos per poder-los portar a l'aula, hem avançat en el coneixement de recursos didàctics diversos per poder realitzar a l'aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada